top of page
Geert.jpg
Anker awards
AWARDS
Anchor 1
SHORTLIST

GEERT PLOEGER - creative solutionist

 

Al ruim twintig jaar help ik als (freelance) art director bureaus en bedrijven met complexe briefings en communicatie-uitdagingen. Hierbij werk ik gedisciplineerd en ben ik gewend aan strakke timings en scherpe budgetten.

 

Of het nu gaat om merkactivatieTV commercials of DM… ik bedenk er een creatieve oplossing voor, van schets tot eindproduct. On- én offline. Met mijn ervaring als creative director kan ik goed creatieve teams aansturen en motiveren. Als ik rechtstreeks voor een bedrijf werk kan ik als buitenstaander snel en scherp analyseren. En dit uiteraard snel doorvertalen naar een strategisch sterk en verfrissend creatief idee.

Het liefst maak ik persoonlijk kennis. Dan kan ik meer vertellen over mijn werk en meer vragen over je bureau of organisatie. Stuur daarom gerust een mail naar info@geertploeger.nl of bel 06 14 17 82 15.  Hopelijk tot snel!

casefilm-logo-vierkant.jpg

CASEFILM.NL


Naast mijn werkzaamheden als freelance art director run ik samen met Roderick Frencken het bedrijf Casefilm.nl. Met ons netwerk van editors, motion graphic designers, voice-overs en project managers produceren wij sinds 2012 succesvol casefilms. En zorgen we voor minder hoofdpijn en slapeloze nachten bij trafficers en project managers. 

 

Ook leuk om te weten: 50% van de ingezonden casefilms behaalt minimaal een nominatie!

Meer info? Neem dan contact op via info@casefilm.nl

SASUGA

 

Tekenen, schilderen, graffiti, airbrushen, het is altijd een passie van me geweest. Omdat er geregeld illustratie opdrachten bij mij terecht komen waar ik vaak geen tijd voor heb, heb ik Sasuga opgericht. Waar een netwerk van specialisten garant staat voor strakke heldere illustraties, infographics en uitleganimaties. En die naam dan? ‘Sasuga’, spreek uit ‘Sa-zoo-ka’, klik maar eens op het logo op de site. Het is een Japanse vertaling voor ‘Goed gedaan, maar ik had ook niet anders van jou verwacht'.

bottom of page