top of page

VISA WORLDCARD - STORYTELLING CAMPAGNE

Campagne ontwikkeld in co-creatie met International Card Services. Hierin vertellen we cardhouders iedere maand aan de hand van een story over een benefit van hun kaart. Soms in combinatie met een partner zoals YellowBrick. Via EDM's, banners en social media.

Deze campagne wordt, zij het met andere stories én op TV en social, ook ingezet voor werving.

CREDITS: Joost Jager, Geert Ploeger, marketing team ICS | Klant: International Card Services | Fotografie: Jasper Zwartjes

'EN OPEENS WAS ER DIE FIETSER...'

Onverwachte dingen kunnen leuk zijn, maar soms ook niet. Hij heeft ze vlak na elkaar: de nieuwe Scandinavische vaas gaat na drie minuten aan diggelen. De vaas was net betaald met zijn VISA World Card. Bij het opruimen van de scherven wijst de winkelier hem op de aankoopverzekering van 180 dagen. Een geluk bij een ongeluk, waardoor hij uiteindelijk toch een vaas - voorzichtig - op zijn eettafel kan zetten.

 

Met uw VISA World Card zijn bijna al uw aankopen 180 dagen verzekerd.

VISA World Card. Alles wat je nodig hebt.

'IK GING ER NOG ACHTERAAN...'

Hij komt met twee anderen als laatste aan bij de après-ski. Moe én voldaan. De boards worden in een hoop sneeuw geduwd en de deur van de kroeg zwaait open. Vanuit zijn ooghoeken ziet hij zijn nieuwe snowboard - betaald met de ICS creditcard - omvallen en wegglijden. Hij doet een poging om er achteraan te gaan, maar die is kansloos. Hij ziet zijn nieuwe board in de diepte verdwijnen…

BEKIJK HIER OOK DE VIDEO

 

Met uw VISA World Card zijn bijna al uw aankopen 180 dagen verzekerd.

VISA World Card. Alles wat je nodig hebt.

'DIE TROUWE VIERVOETER'

Voor de bruiloft van zijn zus koopt hij prachtige schoenen. Je kan natuurlijk zélf naar Italië gaan, maar online bestellen met je VISA World Card is toch makkelijker. Nadat ze zijn aangekomen installeert hij zich tevreden op de bank. Aan zijn voeten, zoals altijd, de trouwe hond van de familie. Nog een half uurtje werken en dan laat hij ‘m even uit. Ideaal om de schoenen in te lopen... Of toch niet?

Met uw VISA World Card zijn bijna al uw aankopen 180 dagen verzekerd.

VISA World Card. Alles wat je nodig hebt.

'IETSJES LATER...'

Op zoveel vertraging hadden ze niet gerekend. De meneer achter de receptie ook niet, dat is wel duidelijk. Toch jn dat ze hebben gereserveerd met hun VISA World Card. Alles is nu betaald en geregeld, alleen de sleutel nog. Oh ja... een drankje is ook wel lekker. Even vragen...

Profiteer van een gegarandeerde hotelreservering met uw VISA World Card.

VISA World Card. Alles wat je nodig hebt.

'DRIE, TWEE, ÉÉN...'

Zo’n fotograaf in de familie levert altijd mooie plaatjes op. Ze moeten vaak even geduld hebben, want het is niet snel goed. Dus ook het dynamische portret met zelfontspanner vraagt om wat voorbereiding. Het aandraaien van het statief hoort daar helaas niet bij. Het vier maanden oude toestel, betaald met een VISA World Card, is echter nog steeds verzekerd. Dus valt niet het héle weekend in het water.

 

Met uw VISA World Card zijn bijna al uw aankopen 180 dagen verzekerd.

VISA World Card. Alles wat je nodig hebt.

'DE BESTE AANBIEDINGEN SCOOR JE VERDEROP'

Tijdens de zomer kan je er op wachten: uitverkoop in de kledingwinkels. Dit jaar doorbreekt ze de sleur door eens niet in haar eigen stadje te gaan shoppen. Ze gaat naar Amsterdam. Met de auto, want ze koopt nu eenmaal groot in. Dankzij haar VISA World Card is parkeren met Yellowbrick een stuk voordeliger. Alles in de tassen is bovendien verzekerd, want ook dat betaalt ze met haar card.

 

Voordeliger parkeren met uw VISA World Card en Yellowbrick. Kijk op VISAkorting.nl

VISA World Card. Alles wat je nodig hebt.

bottom of page