top of page

'SPANNEND, DUS EXTRA LEKKER.'

Zo’n stedentrip is dé manier op lekker op te laden. En vooral: lekker te eten. Dus geen pizzeria en ook geen lawaaiig familierestaurant. Nee, tafellinnen en klassieke muziek. Eenmaal binnen krijgen ze niet alleen alle egards maar ook een menukaart zonder prijzen. Hij voelt even in zijn zak en vindt daar de VISA World Card. Op dat moment blijft er één vraag over: waar hebben we zin in?

Bovenstaande video in de ICS storytelling campagne werd ingezet voor acquisitie. Check hier de andere video's, ingezet voor acquisitie van nieuwe creditcardhouders.

'HET KAN, DUS WAAROM NIET..?'

Zo'n stedentrip is dé manier om op te laden. En vooral: lekker te eten. Dus geen pizzeria en ook geen lawaaiig eetcafé. Nee, tafellinnen en klassieke muziek. Eenmaal binnen krijgen ze alle aandacht én de menukaart met stevige prijzen. Hij checkt even de ICS App, ideaal met een ICS creditcard. Gelukkig: deze traktatie past prima in het reisbudget!  Blijf binnen budget met de ICS App.

Deze video belicht de voordelen die je als card-houder hebt. In dit geval het real-time checken van je saldo. Handig, als je een duur restaurant binnen bent gestapt. Met een serie van dergelijke films wezen we bestaande klanten op de voordelen die hun card allemaal biedt.

CREDITS: Joost Jager, Geert Ploeger, marketing team ICS | Klant: International Card Services | Regie en fotografie: Jasper Zwartjes

bottom of page