top of page

'DE OBER ZETTE HET ZONDER GELUID NEER...'

Niets mooiers dan met een grote groep op wintersport. Staalblauwe luchten, crispy lucht in de longen - helemaal als hij van zwart naar beneden dendert. En ’s avonds… ja, ’s avonds! Dan is het pas echt feest. Totdat hij even niet aanhaakt met de polonaise en als laatste aan tafel zit. Staat er opeens het schoteltje met de rekening… Achter z’n skipas zit gelukkig de VISA World Card. Ligt het niet zo zwaar op de maag.

Bovenstaande video in de ICS storytelling campagne werd ingezet voor acquisitie. Check hier de andere video's, ingezet voor acquisitie van nieuwe creditcardhouders.

CREDITS: Joost Jager, Geert Ploeger, marketing team ICS | Klant: International Card Services | Regie en fotografie: Jasper Zwartjes

'IK GING ER NOG ACHTERAAN...'

Hij komt met twee anderen als laatste aan bij de après-ski. Moe én voldaan. De boards worden in een hoop sneeuw geduwd en de deur van de kroeg zwaait open. Vanuit zijn ooghoeken ziet hij zijn board omvallen en - eerst langzaam, daarna snel - in de diepte verdwijnen. Hij doet een poging om er achteraan te gaan, maar die is kansloos. Hij vergeet even dat-ie op sneeuw staat…

Deze video belicht de voordelen die je als card-houder hebt. Zoals in het geval van bovenstaande film, waarin het snowboard op een onbewaakt ogenblik valt en richting afgrond verdwijnt. Dan is het fijn als je deze met je VISA Worldcard hebt gekocht, ben je meteen verzekerd.

 

Met een serie van dergelijke films wezen we bestaande klanten op de voordelen die hun card allemaal biedt.

bottom of page